Back to Top

Fejlmeddelelse

  • Warning: include(/home/langema2/public_html/newold/modules/help/stats.php): failed to open stream: No such file or directory in include() (line 54 of /home/langema2/public_html/includes/session.inc).
  • Warning: include(): Failed opening '/home/langema2/public_html/newold/modules/help/stats.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php56/lib/php') in include() (line 54 of /home/langema2/public_html/includes/session.inc).
  • Warning: include(/home/langema2/public_html/langemarkpens2/modules/toolbar/css.php): failed to open stream: No such file or directory in include() (line 279 of /home/langema2/public_html/includes/session.inc).
  • Warning: include(): Failed opening '/home/langema2/public_html/langemarkpens2/modules/toolbar/css.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php56/lib/php') in include() (line 279 of /home/langema2/public_html/includes/session.inc).
  • Warning: include(/home/langema2/public_html/langemarkpens2/modules/toolbar/css.php): failed to open stream: No such file or directory in include() (line 455 of /home/langema2/public_html/includes/session.inc).
  • Warning: include(): Failed opening '/home/langema2/public_html/langemarkpens2/modules/toolbar/css.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php56/lib/php') in include() (line 455 of /home/langema2/public_html/includes/session.inc).

Langemarks blog

I medierne

Det har været nogle travle dage. Jeg har søsat et Kickstarterprojekt, som går rigtig godt (og som jeg vil skrive mere om i en seperat blog). Og så har min forretning, min idé, mit liv og mit projekt været i medierne.

For et par uger siden kom jeg i en helsides artikel i Frederikssund Avis. Stort opsat og med en god historie.  

En ny forretning

Jeg er en lille smule skræmt ved tanken om at skulle være fuldtids pennemand. Jeg ved, at jeg kan gøre det, men jeg skal lære at bygge en forretning op, som er mere traditionel og som handler om at fremstille et fysisk produkt og sælge det til mennesker. Det er en helt anden proces og et helt andet tankesæt, der skal sættes i gang, når man er vant til at have en lille enmands konsulentbiks, med lidt skrivning og rådgivning. Nu har jeg et værksted med maskiner og værktøj. Jeg mangler virkelig at lære mere om dette.

Abonnér på RSS - Langemarks blog