Back to Top

Fejlmeddelelse

  • Warning: include(/home/langema2/public_html/newold/modules/help/stats.php): failed to open stream: No such file or directory in include() (line 54 of /home/langema2/public_html/includes/session.inc).
  • Warning: include(): Failed opening '/home/langema2/public_html/newold/modules/help/stats.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php56/lib/php') in include() (line 54 of /home/langema2/public_html/includes/session.inc).
  • Warning: include(/home/langema2/public_html/langemarkpens2/modules/toolbar/css.php): failed to open stream: No such file or directory in include() (line 279 of /home/langema2/public_html/includes/session.inc).
  • Warning: include(): Failed opening '/home/langema2/public_html/langemarkpens2/modules/toolbar/css.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php56/lib/php') in include() (line 279 of /home/langema2/public_html/includes/session.inc).
  • Warning: include(/home/langema2/public_html/langemarkpens2/modules/toolbar/css.php): failed to open stream: No such file or directory in include() (line 455 of /home/langema2/public_html/includes/session.inc).
  • Warning: include(): Failed opening '/home/langema2/public_html/langemarkpens2/modules/toolbar/css.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php56/lib/php') in include() (line 455 of /home/langema2/public_html/includes/session.inc).

I medierne

Det har været nogle travle dage. Jeg har søsat et Kickstarterprojekt, som går rigtig godt (og som jeg vil skrive mere om i en seperat blog). Og så har min forretning, min idé, mit liv og mit projekt været i medierne.

For et par uger siden kom jeg i en helsides artikel i Frederikssund Avis. Stort opsat og med en god historie.  
Så fik jeg en henvendelse fra TV Nordsjælland - som er en meget lille, men sympatisk, tv-station. De lavede et langt indslag om mig, som kan ses her.

Så startede jeg min Kickstarterkampagne og i den forbindelse lavede jeg et lille raid på forskellige medier. Det resulterede i, at jeg i går var i Markedsførings Nyhedsbrev. Og i morges kom jeg i morgenradio på P4.

Her til formiddag blev jeg så interviewet til Frederiksborg Amts Avis og igår til Lokalavisen og til Iværksætteren. Det kommer altsammen i senere, og så opdaterr jeg her.

Giver det så noget til min kampagne? Måske en lille smule. Jeg ved endnu ikke hvor meget. Men det er godt at få udbredt kendskabet til ens lille virksomhed. Så det er det hele værd.