Om Langemark.com

Mit navn er Gunnar Langemark og jeg har haft to liv. Det første liv indtil jeg var 52 år gammel i 2015 og fik konstateret en voldsomt aggressiv og dødelig cancer, som jeg skulle være død af allerede dengang. I det liv tog jeg en uddannelse i kommunikation, medier og retorik på Københavns Universitet og brugte den i en række smarte nyopfundne jobs især i IT-branchen og Web-branchen, til at hjælpe med at skabe de bedst mulige brugerbetingelser for en lykkelig forening af mennesker og teknologi.
Efter jeg fik fjernet min kræftramte skjoldbruskkirtel har jeg skrevet to bøger om livet, systemet, samfundet – og om mig selv; ‘Dead Man Talkning’ og ‘Skvatmand’.
Jeg bloggede første gang omkring årtusindskiftet – men flyttede efter nogle år til andre platforme som Kommunikationsforum og Facebook. Nu er jeg tilbage igen. Grunden til at jeg igen blogger fra ‘langemark.com’ er, at jeg ønsker at styre min online tilstedeværelse mere og at jeg vil have kontrol med det indhold jeg skaber på internettet – om det er det ene eller det andet sted. For jeg skal bruge det til mine kommende bøger, som jeg håber at nå at skrive.

Jeg kommer til at skrive om hvordan vi som mennesker forsinkes i vores personlige udvikling, bliver bundet op i en række bedrag og ender med at tro på noget, som kun på overfladen er som det ser ud.
Det handler om en ensrettende skole og et åndsforladt uddannelsessystem, om de sociale systemers fallit, om et fastkørt sundhedssystem, om tom kultur, om meningsforladt arbejde og om forløjet samfundsdebat og politik og den falskhed og kynisme, som drives frem af magtbegær og økonomiske interesser – og efterlader os som halvt handicappede og udslidte effektivitetsjagtende zombier.

Langemark.com er den platform jeg har valgt at bruge som base for dette arbejde.