Uncategorized

Omstikker mit indhold

Jeg tager kontrollen tilbage over mit indhold, flytter fra facebook og lægger det på en blog på langemark.com (som du muligvis har fundet nu), hvorfra jeg vil videredele på andre platforme, såsom facebook. I vil stadig kunne læse mine ting på facebook. Men det vigtige indhold kommer primært på langemark.com.

Det er især det indhold der har en relation til mine bøger.
Det har ikke skortet på opfordringer til, at vriste mit indhold ud af kløerne på andre. Både af praktiske, økonomiske og politiske årsager.
Og nu gør jeg det.

Mit indhold har i snart mange år ligget hos alle andre – og især hos facebook – hvor jeg i stigende grad at måttet downloade eller copy/paste det af mit indhold, som havde værdi for mig.
Hvis jeg altså huskede det. Ellers måtte jeg lede efter det og håbe, at jeg kunne genfinde det, når jeg nogle uger efter tænkte; ‘hør, det skrev jeg da noget om et eller andet sted’.

Det mærkede jeg rigtigt, da jeg skulle skrive ‘Skvatmand’, hvor bogens indhold jo i sit udgangspunkt var produceret på idéniveau igennem adskillige år. Men også ‘Dead Man Talking’ krævede en indsats at få samlet ud fra det jeg havde skrevet igennem to år. Den udfordring vil jeg nu forsøge at komme i forkøbet.

Før facebook

Før facebook og de store sociale medier havde jeg min egen platform – som blandt andet kørte på langemark.com. Men jeg magtede ikke den tekniske opgave, når der var så meget andet, som trængte sig på. Så jeg gled lige så stille over på de etablerede større platforme – hvor jeg så skrev det jeg ville.


Jeg har nu været så heldig at få denne mulighed for at få driftet min blog på langemark.com uden selv at skulle stå for teknikken.
Og jeg har endda fået muligheden for, at få modspil, medspil og hjælp til, at få mit indhold udviklet, så det ikke hensygner en halvdød tilværelse efter et par timer online. De muligheder vil jeg gerne udforske. Det er snart en hel del år siden jeg beskæftigede mig rigtig med den slags og jeg kan slippe taget i det og lade mig ‘føre’ uden at føle, at jeg skal kunne selv. Det er en lettelse.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *