Håndværk - Kunsthåndværk - Penne

Langemark Penne åbner igen

“Jeg åbner Langemark Penne igen. Blot som et forsøg og foreløbig på lille blus.

Det er dog en god dag at gøre det på, eftersom den yngste blev 18 i går og jeg derfor har lidt mindre ansvar på skuldrene (ja, det bilder jeg mig naivt ind).

Vi lægger ud med en pen i egetræ fra en gård på Lolland. Det er skåret på ‘den forkerte led’ og pudset op. Det giver et særlig spil i træet og en sjov struktur. Metaldelene er af massiv rustfri stål og fra den serie med Langemark Penne, som jeg fik lavet for nogle år siden. Der er graveret logo (et L) i toppen.
*Pennen er en kuglepen og den bruger refills fra Cross, som kan købes i Bog og Idé. Den skal ‘vrides’ når den skal bruges og vrides ind igen bagefter.

Jeg vil gerne have 799,99 kroner for denne pen. Men så får du også ægte Langemark håndværk for under 800 kroner.”.

Håndrejet kuglepen i egetræ og stål
Håndrejet kuglepen i egetræ og stål

Sådan har jeg skrevet på facebooksiden ‘Langemark Penne‘. Det betyder at jeg officielt er i gang igen med mine penne. Jeg har ikke kræfterne til den store satsning og jeg tager ikke imod indviklede bestillinger (endnu) og jeg har idéer og planer til to liv. Det kommer så til at tage den tid det tager.