Forretning - Skrivning

Fyrer op under kedlerne igen

Jeg vil forsøge at få nogle flere skriveopgaver. Helst ikke hele store bøger, selvom jeg ikke vil sige nej til sådan én. Jeg ér jo ‘ghostwriter’.
Efter min cancer er erklæret HELT væk, har jeg fået mere mod på den slags. Jeg tror mere på, at jeg ikke pludselig bliver nødt til at forsinke en opgave. En af de værste ting ved at blive syg for snart ni år siden var, at jeg ikke kunne levere hvad jeg havde lovet. Det plager mig faktisk stadig og jeg har taget forskellige forbehold ifht at lave penne. Jeg laver helst ikke på bestilling overhovedet.

Men hvis nogen har en opgave med at vedligeholde nogle SOME-konti (facebook, instagram, LinkedIn, X) med frisk ‘content’, så er jeg leveringsdygtig. Hvis der er en opgave i at skrive og eller redigere noget faglig formidling, undervisningsmateriale og så videre, så er jeg leveringsdygtig.

Jeg har skrevet og fået udgivet flere af mine egne bøger og jeg har skrevet et par mere, samt skrevet et par bøger for andre. 
Jeg har 30 års erfaring med online skriverier og mere end 22 år med sociale medier i forskellige afskygninger. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *